SmakSolarna

Smaksolarna

Vietnamesiskt kaffe har mÄnga intressanta smakegenskaper, inte bara har det otroligt lÄg beska och hög syrlighet, det doftar dessutom ljuvligt av nötter och choklad, smaker som ocksÄ framtrÀder i kaffedrycken.Creative 3 Kaffe smakis

  • Syra FrĂ€schör och friskhet som Ă€r en oumbĂ€rlig egenskap hos kaffet, kittlar lite pĂ„ tungan och balanseras mot dom mörkare tonerna i kaffet.
  • Fyllighet Anger hur lĂ€nge smaken stannar i munnen och det upplevda smakutrymme som smakerna tar.
  • Rostning Visar hur mörkt kaffet Ă€r rostat. Allt vietnamesiskt kaffe Ă€r mer eller mindre ”mellanrost”, men det finns ju grader av det ocksĂ„.
  • Nötter & Choklad VĂ„r upplevelse av hur straka dom nöt- & chokladiga intrycken Ă€r.

TA MIG TILL KAFFET

Vietnamesiskt kaffe bryggs med hjÀlp av ett phinfilter för att fÄ det sÄ smakrikt som möjligt, men mÄnga av sorterna Àr enligt oss goda att tillaga Àven pÄ lite olika vis, som indikeras av hyllan till höger pÄ de enskilda produktsidorna.

SmakSolarna och EgenskapsHyllan det vi som testat  oss fram till, har du feedback pÄ nÄgon av sorterna fÄr du gÀrna höra av dig till oss!