Om oss

HEJ!

VĂ€lkommen hit! Victor Falk Renström heter jag som driver verksamheten. Kommer frĂ„n ÅrjĂ€ng i VĂ€rmland, men har bott i Stockholm sedan 2010, och har jobbat med handel hela mitt vuxna liv.

Under min resa och dess uppbyggnad har jag fÄtt otroligt mycket hjÀlp av vÀnner och bekanta.  Tips och Idéer, design och produktbilder, framför allt av min syster Emelie Falk Renström, som Àven gjort den vackra isntruktionsvideon och företagets logotyp.

 

Smal produkt

TyvÀrr sÄ finns det ingen riktig butik för detta kaffe som alltid har detta supergoda kaffe i lager, sÄ en stor anledning till att starta denna verksamhet (med en sÄ smal produkt) har varit för att stilla mitt eget behov. Men jag Àr hemskt glad över att det mottagits sÄ vÀl, och hoppas att vi kan finnas hÀr och leverera vietnamesiskt kaffe mÄnga Är framöver, eller tills det finns i butik!

Vill ni kontakta mig med recept, frĂ„gor idĂ©er eller vad som sĂ„ kan man skriva brev, ringa, smsa eller emaila! Allt utom fax. 😉 Feedback Ă€r mycket uppskattat och lĂ€ses noga!

 


victor@vietnamesisktkaffe.se

Drivs av Drakfrukt Sverige AB

SkolvÀgen 4 12132 ENSKEDEDALEN Org:559226-3999