SĂ„hĂ€r tillagar man CĂ PhĂȘ Trứng
Flytande Tiramisu!
Vi behöver:
- Vietnamesiskt kaffe. Jag anvÀnder Creative 5.
- Sötad kondenserad mjölk.
- En Àggula.
- Shaker för drinkar eller en vanlig skÄl med visp.
Steg 1: Plocka fram alla ingredienser och gör en kopp vanligt vietnamesiskt kaffe. Det hittar du hÀr om du inte vet hur man gör.
Steg 2: HÀll av lite kaffe till ett decilitermÄtt eller liknande. Spara det Ät sidan. Kaffet svalnar fort sÄ skynda pÄ!
Steg 3: HÀll tvÄ matskedar av mjölken i skÄlen, tillsÀtt sedan Àgget. Vispa eller skaka ihop tills det blir en skummig och fluffig massa.
Steg 4: HÀll blandningen i kaffet och ringla den undansparade kaffemÀngden över toppen. Sen Àr det redo att serveras!
Ăr det fredag eller ett festligare tillfĂ€lle sĂ„ tillsĂ€tt ett par centiliter Burbon i kaffet.
MUMS!