19 jan

KaffetÄren den bÀsta Àr

”KaffetĂ„ren den bĂ€sta Ă€r, af alla jordiska drycker”

Den frasen, tillsammans med en flicka bÀrandes ordentlig kaffekittel i handen, fanns broderad pÄ ett stycke tyg som hÀngde över mormors kökssoffa, liksom i mÄnga svenska hem. UngefÀr sÄ lÀnge som jag kunnat lÀsa har jag Àlskat kaffe. Om jag lÀrde mig lÀsa sent eller dricka kaffe tidigt minns jag knappt.

Jag har sÄledes druckit lÄngt innan det var socialt accepterat i Älder. Kaffe framför lÀsk, vad Àr det för ett barn!

Victor och Emelie Falk Renström VÀrmeljusvÀrmd kaffekopp

Första besöket i Vietnam.  Bilden Àr förestÀllande mig  syster Emelie, som ocksÄ hjÀlp mig mycket med bÄde bilder, idéer och denna fina hemsida du just nu befinner dig pÄ. Man kan kika pÄ mer av hennes arbete hÀr!

Bilden till höger Àr första koppen vietnamesiskt kaffe vi drack under den resan, vi blev helt tagna och otroligt glada! I brist pÄ sÀtt bra sÀtt att fÄnga smak objekt sÄ fotade vi kaffet. Smart.